Home
mandarijn
als je WENS in de PUT zit


Welcome Explorer!

Starting your Journey

Ik ben Miek en ik werk met veel liefde als coach, re´ncarnatietherapeut en medium. In mijn praktijk begeleid ik zoekers zoals jij.
Ik nodig je uit voor een prachtig avontuur. Een reis naar jezelf en in jezelf. Waarbij je antwoord vindt op de vraag: Wie ben ik?

From Seeker to Finder

Wie weet sta je in je leven op een kantelpunt. Je voelt dat je vastloopt of hebt een Grote Wens. Kortom: je snakt naar verandering.
Maar WAT? En HOE? Of je nu twijfelt aan je relatie, worstelt met je werk of de wereld wilt verkennen, ik ga geen uitdaging uit de weg!

Living your Dream

Ik moedig je aan eerlijk te zijn. Te voelen wat en wie Úcht bij je past. Ik help je knopen door te hakken. Te kiezen welke kant je op gaat.
Ik daag je uit je dromen waar te maken. Te ervaren dat dit mogelijk is. Samen zorgen we ervoor dat jouw pad duidelijk wordt!


Bos Bergen

Shine a Light

In mijn hart is het altijd mijn wens geweest anderen te helpen. Ze dßßr te helpen, waar ze zelf zijn vastgelopen. Ze te begeleiden op hun zoektocht naar hun EIGEN kracht. Een steentje bij te dragen aan hun geluk. Uit deze vurige wens is mijn praktijk geboren!

Als je in een donkere put zit, lijkt het licht soms ver weg. Dan kan het heerlijk zijn samen het licht aan te steken. Licht dat helpt jezelf en jouw weg weer terug te vinden. Zodat niet alleen IK, maar ook JIJ je wensen waar kunt maken!

Time for You

Invitation
Natuurlijk is een consult spannend! Je diepste gevoelens delen is niet niks. En sommige dingen heb je misschien nog nooit aan iemand verteld. Toch lucht delen zo enorm op. De wetenschap alleen al dat je ergens aan werkt!

Courage
Hulp vragen is gÚÚn teken van zwakte. Integendeel: het vraagt moed voor jezelf te gaan staan. De verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk.
Hulp vragen betekent dat je jezelf niet langer in de wacht zet. En onnodig laat doormodderen. NU is het tijd voor JOU!



Monschau



Coaching for Parents & Kids

In mijn praktijk coach ik ouders en kinderen. Daarbij staan de ( innerlijke ) kinderen en hun levensgeluk centraal. Ik ben ervan overtuigd, dat werken met de ouder een prachtige manier is om het kind te bereiken. Want hoe beter jij in je vel zit als ouder, hoe blijer ook jouw kind zal zijn!
Lees meer ...

Coaching for Seekers

Natuurlijk kun je een consult ook puur voor jezelf willen. Omdat iets je dwars zit, omdat je ergens inzicht in wilt of omdat je toe bent aan verandering. Dat is spannend, waardevol en soms ook broodnodig. Tijdens je speurtocht naar antwoorden in jezelf ben ik graag je gids!
Lees meer ...

oliemeulen oliemeulen

Regression Therapy

Re´ncarnatietherapie is een diepgaande vorm van therapie. Tijdens een consult Re´ncarnatietherapie ga je terug in de tijd. Naar een ervaring in
DIT leven of naar een ervaring in een VORIG leven. Bijzonder, intens en magisch om mee te maken!
Lees meer ...

Reading

Als een dierbare overlijdt, laat dit vaak diepe sporen achter. Een reading is bedoeld om jou steun te geven en troost. Het laat zien dat onze ziel voortleeft als ons lichaam is gestorven. En dat onze overleden dierbaren nog altijd bij ons zijn!
Lees meer ...

© www.mijn-eigen-website.nl (design)