Walk my Talk
mandarijn
Living, to me, is connecting DEEPLY
with the SOUL of every being!

This is what I hope to spark upon you ...

Love & Respect

Van kleins af aan ben ik een idealist. Als kind al ging ik langs de deuren om handtekeningen te verzamelen tegen de jacht op zeehonden. Mijn grootste wens is een wereld waarin respect is voor mens en dier. Een wereld waarin we met liefde omgaan met de natuur en met elkaar.
Ik geloof in zachtheid en harmonie. En ik ben er diep van overtuigd, dat ieder mens dat leeft vanuit liefde, bijdraagt aan een mooiere wereld.


Amsterdam tuinen

Own responsibility

Mijn motto is, dat iedere verandering begint bij jezelf. Ik noem dit eigen verantwoordelijkheid. En dus ben ik me er bijzonder van bewust dat ook IK leef vanuit liefde en respect. Niet omdat het MOET, maar omdat ik het zo VOEL. Ik probeer liefde en licht te brengen waar ik kom. En al is het een druppel op een gloeiende plaat, vele druppels maken samen een zee van licht! Daarbij eet ik zo puur en diervriendelijk mogelijk - vegetarisch en veelal biologisch - en stel ik mezelf altijd de vraag: ‘Wat kan IK hieraan doen?’ Het betekent ook dat ik voortdurend werk aan mezelf. Want hoe beter IK in mijn vel zit, hoe beter ik een ANDER kan helpen.

Pure

Ik hou van puur, ook als ik werk. Terug naar datgene waar het werkelijk om gaat: wie ben JIJ en hoe ben jij GELUKKIG? Deze puurheid zie ik ook terug in dieren. Voor mij vertolken zij pure onschuld. Hun onvoorwaardelijke liefde raakt me diep en ik zou niet anders kunnen dan ook onvoorwaardelijk houden van hen! Bij kinderen ervaar ik hun puur zijn vooral in hun authenticiteit. Ik geniet van hoe ze me weten te verbazen en verrassen met hun wijze opmerkingen en eigenzinnigheid. Het ontroert me hoe kwetsbaar zij zijn en tegelijkertijd bewonder ik hun kracht!


Wassenaar

Soul to Soul

Als ik tijdens een consult of reading op je afstem, maak ik contact met de echte jij. Niet je persoonlijkheid, maar je ziel. Natuurlijk mag je aangeven wat je graag WILT, maar waar het uiteindelijk om gaat is wat je NODIG hebt. Dit contact van ziel tot ziel blijft voor mij iets magisch. Geregeld denk ik tijdens een consult: “Wat ben jij MOOI!” En ik voel me intens dankbaar voor het vertrouwen dat je me geeft, dat ik zó dichtbij mag komen.

Travelling companion

Als je me vraagt waar ik goed in ben, dan is mijn antwoord: “In afstemmen, invoelen en direct contact maken met jouw kern.” Tijdens een sessie gaan we samen op reis. Jij reist, en ik kijk en beleef alles met jou mee. Alsof ik naar een film kijk en jij de hoofdrolspeler bent. Ik voel op welk punt je zit, waar nog iets onaf is en wat je nodig hebt om verder te kunnen.

Heading home

En zo begeleid ik je door je ervaring, terwijl jij schoon schip maakt en weer terugkomt in je kracht. Voorop daarbij staat jouw eigenheid. Waar ligt JOUW kracht? Waar ben JIJ goed in? Wat is JOUW missie? En wat draagt bij aan JOUW levensgeluk? Zo kom je weer thuis, terug bij jezelf!


Amsterdam tuinen

Complete

Ik vertrouw er volledig op, dat ieder mens in essentie compleet is. Dat de ziel heel is en onbeschadigd, wat er ook in je leven is gebeurd. Door trauma's en overlevingsmechanismes zijn daar doorgaans vele lagen overheen ontstaan. Lagen die ervoor zorgen dat jouw zicht op je Zelf belemmerd wordt. Het feit dat je sommige dingen van jezelf niet ZIET, wil echter niet zeggen dat zij er ook niet ZIJN. Alles is IN jou aanwezig. Altijd, dus ook hier en NU!

Shadow & Light

Zo dragen wij allemaal alles in ons. Sommige dingen bewust, andere dingen nog onbewust. Zo zijn trauma’s vaak naar de schaduw verhuisd, omdat zij té pijnlijk waren om te ervaren. Dan blijft iets niet alleen onverwerkt, maar ook onbewust. Je kunt je verschrikkelijk aan iemand ergeren en je kunt iemand ontzettend bewonderen. Vaak gaat het om eigenschappen van jezelf, die zich nog in jouw schaduw bevinden. Je projecteert deze dan op een ander. Ook talenten kunnen nog verborgen zijn. Met Reïncarnatietherapie kun je een krachtleven opzoeken en je talenten als een echte schat weer opgraven. Ik help jou licht te werpen op je schaduw. Want hoe lichter jouw schaduwkant wordt, hoe bewuster je kunt ervaren hoe compleet je eigenlijk bent!

© www.mijn-eigen-website.nl (design)