What clients say
mandarijn
Seeing you HEAL
feels like MAGIC!

What you could experience ...

Dit was zo helend !

Ik ben bij Miek geweest voor haar mediumschap, omdat ik contact zocht met een familielid dat al aan de overzijde was. Ik had nog zoveel vragen. Het familiestuk waar ik mee zat was best zwaar en door omstandigheden heb ik mijn familielid deze vragen nooit kunnen stellen. Een bepaalde gebeurtenis heeft diepe sporen nagelaten in de familie. Iets waarvan ik me wel bewust was, maar waar ik niets meer mee kon.

Ik kwam bij Miek... en daar gingen de deuren open en kwamen de antwoorden. Ik ben vaker bij een medium geweest, alleen bij Miek krijg je zoveel diepgang en antwoorden die er echt toe doen. Ze haalde er precies de juiste stukken uit en snapte de hele familiekwestie. Alles viel op zijn plek en Miek heeft ervoor gezorgd dat er ook aan de overzijde meer rust kwam. Dit was zo helend! Een hele bijzondere sessie bij een heel lief, warm en bijzonder persoon... Miek!

Dankjewel Miek, voor de rust die ik nu voel.
Chantal
* Mediumschap *


Stansted

Heel veel indruk gemaakt

Lieve Miek, onze ontmoeting heeft heel veel indruk op mij gemaakt. Ik ging heel open heen en vond het leuk om in mijn eigen woonplaats een medium te ontdekken ( via een vriendin in Zuidoostbeemster ). Je kreeg iemand uit de andere wereld door die in eerste instantie geen herkenning opriep. Maar je ging maar door met het noemen van kenmerken en ineens viel het kwartje en was het zo duidelijk wie er doorkwam.

De eigenschappen van die persoon en zijn boodschap waren ook juist en treffend. En wat fijn dat je zijn boodschap zo helder kon maken en kon vertalen naar mijn persoontje en mijn situatie. Het heeft mij weer een heel mooi inzicht opgeleverd! Dank je wel!

Het was een bijzonder en mooi gesprek en ik kom zeker nog een keer bij je! Liefs, Jenny
Jenny, Wormer
* Mediumschap *

Ruimte en vrijheid

Lieve Miek, stuurloos kwam ik bij je binnen met een hoofd VOL! Bij binnenkomst in jouw huis voelde ik gelijk een ‘klik’ met jou! De intake was gelijk al heftig, vol emoties en verrassingen waarvan ik echt geen weet had. Maar die me gelijk weer lucht gaven en een minuscule opening op weg naar ruimte en vrijheid. Twee weken later mocht ik weer bij je komen voor de spiertesten en dat bracht ongelooflijke verrassingen en oplossingen! Ik vond het werkelijk heel fijn om mijzelf zo geborgen en vertrouwd te voelen bij jou. Om mezelf aan mijn pijn en emoties over te geven en zo vanbinnen mezelf te helen. Ik had niet durven denken, dat ik nu rust en zachtheid in mijzelf kan voelen en kan toelaten. En dat ik zonder spijt kan loslaten.

Ik heb nog een weg te gaan, maar het begin is goed dankzij jouw goede hulp!! Dankjewel. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb bij jou te komen en ik kom zeker nog een keer bij je. Liefs, Esther
Esther, 38 jaar
* Coaching voor Zoekers *

Jezersko Jezersko

Balans tussen mijn gezin en mezelf

Een paar weken geleden heb ik bij Miek een reïncarnatiesessie gedaan. De reden was dat ik er op een vervelende manier achter kwam, dat ik niet het leven leidde dat ik graag wil en niet de persoon was die ik eigenlijk ben. Ik had last van nervositeit die te pas en te onpas de kop op stak. Daardoor kon ik niet goed nadenken en handelen. Ook liet ik me te veel meesleuren in ons gezinsleven. Ik nam veel huishoudelijke taken op me en nam weinig tijd voor mezelf en voor dingen waar ik gelukkig van word. Eigenlijk wist ik wel dat dit niet goed voor me was, maar ik stopte het steeds weg en ging maar door. Tot het moment dat er iets knapte bij mij en ik besefte dat ik hier iets mee moest doen.

Ik hoopte dat een reïncarnatiesessie bij Miek een eerste stap zou zijn in de richting die ik op wilde. Ik ben helemaal open naar haar toe gegaan, zonder enige verwachting. En ik kwam zeer onder de indruk weer bij haar weg. Ze bracht me terug naar mijn jeugd, waarin een aantal gebeurtenissen zijn voorgevallen die nu nog steeds een grote invloed op mij bleken te hebben, zonder dat ik mij dit realiseerde. Ze gaf mij aan hoe ik hiermee om kan gaan, zodat dit geen invloed meer heeft op mijn dagelijks functioneren. Tijd voor mezelf vrijmaken moet ik zelf doen, maar ik weet nu beter dan voorheen hoe ik om kan gaan met stressvolle situaties. Ik realiseer me dat ik mijn einddoel nog niet heb bereikt en dat ik hier zeker nog aan moet werken. Maar ik heb al een grote stap gezet naar een leven waarin ik meer balans vind tussen mijn gezin en mezelf mogen zijn.

Miek heb ik leren kennen als een lief en warm persoon, die heel goed de vinger op de zere plek weet te leggen en op professionele wijze raad geeft hoe je hiermee om kunt gaan.
Wim, 50 jaar
* Reïncarnatietherapie *

Sprongen voorwaarts

Hai Miek! Ik wilde je nogmaals bedanken voor alles dat je voor me betekend hebt! Nooit verwacht dat ik in zo’n korte tijd zulke sprongen voorwaarts kon maken! Duizendmaal dank!
Frederike, 33 jaar
* Coaching voor Zoekers *


Slovenië

Contact met overleden dierbare

Vandaag heeft Miek voor mij contact gemaakt met een overleden dierbare. De persoon met wie ze contact maakte, werd heel duidelijk en herkenbaar omschreven. Alhoewel deze persoon al een poos geleden was overleden, maakte dit emotioneel toch iets bij mij los. Voor mij voegde het iets toe aan de zoektocht naar mijzelf. Bedankt Miek, dat je door deze gave, mij een stukje van mijzelf hebt teruggegeven! Dikke kus, Willeke
Willeke, 51 jaar
* Mediumschap *

Trots op eigen weg

Allereerst willen we beiden zeggen dat we het geweldig gevonden hebben. Ten eerste jou als geweldig persoon te ontmoeten. En als tweede deze prachtige ervaring. We wisten wel een klein beetje hoe het werkte, maar ondanks dat, heeft deze ervaring ons beiden overdonderd en zelfs veel meer gegeven dan we beiden wensten.

Het contact dat we via jou mochten maken met mijn vader en Irma’s opa en poes Loeki was overweldigend. Zo mooi en zo prachtig. Ik was ook zo verbaasd dat mijn vader er was. En hij is nog steeds bij mij. Er valt zoveel van mijn schouders af! En ik ben ook gewoon een beetje trots op mijzelf, dat ik mijn eigen weg heb bewandeld de afgelopen jaren en nóg besluit mijn eigen weg te volgen, hoe moeilijk ook. Irma en ik staan momenteel beiden op een kruispunt in ons leven. En dit kan helpen bij het zetten van de volgende stap. Ik kan nu weer lachen tegen de foto van mijn vader op de kast. En Irma is zo vol van het feit dat Loeki in opa’s armen lag, geweldig.

Wij vinden jou een geweldig en lief persoon, zo puur en zo betrokken. En je bent zo verbonden met de spirituele wereld en de mensen die bij je zitten voor deze ervaring. Ik raad iedereen sterk aan om, als ze zo’n ervaring willen meemaken en hiervoor openstaan, dit met jou te doen! Lieve Miek, blijf jezelf en ga zo door met deze prachtige gave!
Cora & Irma
* Mediumschap *


Bergen

Bucketlist

Afgelopen vrijdag heb ik weer iets van mijn bucketlist kunnen strepen: een reïncarnatiesessie bij Miek. Alle gedachten die ik er vooraf over had, zijn ontkracht. Géén verlies van controle, géén angstige momenten, maar een ontspannen sessie, waarbij ik weer een stukje dichter bij mezelf ben gekomen. De rustige, respectvolle werkwijze van Miek zorgde ervoor, dat ik zonder blokkades of haperingen en heel vanzelfsprekend in contact kwam met mijn onderbewustzijn. Ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden en kan me voorstellen, dat dit voor velen een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van het leven. Miek is lief, intelligent, puur en professioneel. Bedankt!
Sandra, 40 jaar
* Reïncarnatietherapie *

Onbereikbare puber

Mijn net puberende dochter was op momenten dat ze het ergens niet mee eens was, wat vaak zo is, niet bereikbaar en explosief boos. Ook had ze veel last van hoofdpijn. Dit alles had zijn weerslag op het hele gezin. Een oplossing was gesprekken met een psycholoog. Omdat mijn dochter geen prater is, zag ik dat niet zo zitten. Mijn dochter heeft een band met Miek, dus ik dacht: laten we eerst eens kijken of we met behulp van Miek iets kunnen bereiken. Ook omdat ik het gevoel had, dat het te maken kon hebben met het huis waar we wonen.

Al gauw kwam Miek achter een mogelijke oorzaak. Mijn dochter is gevoelig voor energieën van anderen. Daardoor zat haar hoofd letterlijk vol en sloot ze zich af. Nadat we alle gevoelens hadden 'teruggegeven' aan de rechtmatige eigenaar, knapte ze snel op. Natuurlijk is ze nog steeds een net startende puber, maar ze heeft bijna geen hoofdpijn meer en we kunnen nu vele malen beter met elkaar praten als ze het ergens niet mee eens is. Dit hadden we met een psycholoog niet kunnen bereiken en zeker niet zo snel. Dankje Miek!
Cindy, moeder van Mika ( 8 jaar ) en Zoë ( 11 jaar )
* Coaching voor Ouders en Coaching voor Kinderen *

Opgelucht en blij

Ik heb in Miek een liefdevolle, bruisende en talentvolle vrouw ontmoet. Haar talenten en gaven heeft zij zo mooi ontwikkeld! Fascinerend, hoe zij deze combineert. Miek gaf me al snel een vertrouwd gevoel. Zij neemt waar, verbindt zich en weet heel snel de kern te raken. Ik was verbaasd, geraakt, opgelucht en blij. Puzzelstukjes vielen op hun plek. De woorden die zij uitsprak, kwamen zó binnen en voelden zo als waarheid. Nú kan ik zeggen: het klopt wat zij toen al zag, wist en naar mij uitsprak. De weg lag weer open, de blokkade was weg. Dankjewel lieve Miek!
Indra, 41 jaar
* Mediumschap *


Gooilust

Openheid en acceptatie

Moeder zijn van twee dochters ( 9 en 11 jaar ) is heerlijk en ik geniet volop van ze. En natuurlijk kom ik uitdagingen tegen. Ik kwam bij Miek met mijn zorgen over onze oudste dochter, die in mijn ogen te gericht was op een net en geordend huis en DUS op alles dat NIET netjes was. Het gaf soms echt strijd tussen ons. Het was mij al duidelijk dat het MIJN idee was over HAAR, niet HAAR idee over ZICHZELF. Tijdens de sessie die Miek begeleidde, voelde ik mij steeds meer ontspannen en in acceptatie komen met het stuk met mijn dochter. Het voelde heel bijzonder hoe Miek via mij ook met onze dochter kon werken. Aan het einde van de sessie voelde ik dat ik de controle had losgelaten en ervoer ik een heel open gevoel voor onze dochter en alle vertrouwen in haar.

Na de sessie zijn we allebei nu werkelijk meer ontspannen in dat wat voorheen strijd kon opleveren. Daar ben ik erg blij om en dankbaar voor! Door de sessie zie en voel ik heel duidelijk wanneer ik in mijn controlestuk ga en dat ik de keus heb om daar weer uit te gaan. Zodat we in openheid en acceptatie in gesprek met elkaar kunnen blijven. De begeleiding van Miek voelde heel liefdevol en warm. Miek kon heel goed voelen waar ik met mijn aandacht was en wat er nodig was, precies de goede vraag op het juiste moment. Ze geeft mij het gevoel dat alles welkom is en dat het veilig is. Wijs en een Groot Hart, dat zijn de woorden die bij mij opkomen. Dankjewel!
Floor, moeder van twee dochters ( 9 en 11 jaar )
* Coaching voor Ouders *

Intenser voelen en mezelf mogen zijn

Door het contact en de band die ik heb met Miek en de wijze waarop Miek feilloos afstemde op mijn vraagstelling, was het voor mij duidelijk dat ik persé bij Miek een reïncarnatiesessie wilde doen. Mijn afronding van mijn vorige leven met daarbij behorende bewustwording geeft mij de ruimte om dichter bij mezelf te komen/zijn. Om vanuit mijn bron activiteiten te ontwikkelen of aan te gaan. Dat laatste was met name een grote wens van mij, om verdere stappen te kunnen maken richting mijn toekomst. Door de sessie is mijn band met mijn kinderen veel intenser en voelbaarder geworden. En tot slot is RUST op alle fronten voelbaar, waardoor ik anders in mijn ZIJN ben komen te staan. Dankjewel Miek, voor je integere begeleiding. En niet te vergeten je grote, liefdevolle inlevingsvermogen, en het gemak waarmee jij in mijn verleden hebt meegekeken… Je was van harte welkom! Liefs, Miek
Annemieke, moeder van Sem ( 7 jaar ) en Puck ( 11 jaar )
* Reïncarnatietherapie *


Jura

Mezelf weer teruggevonden

Omdat ik depressief was, heb ik jarenlang hulp gezocht. Zo ben ik bij een psycholoog terechtgekomen. Daar sprak ik wekelijks een half uurtje, vaak maandenlang. Maar uiteindelijk kwam ik steeds opnieuw terug in mijn vicieuze cirkel. Ik kwam er maar niet uit en mijn problemen bleven zich herhalen. Een half uur was voor mij ook te kort om mijn verhaal te doen. Om écht iets te bereiken en te veranderen. Via een vriendin kwam ik in contact met Praktijk De Wensput. In eerste instantie alleen voor een reading en uiteindelijk ook voor een spiertest- en een reïncarnatiesessie. Bij Miek ben ik mijn verhaal gaan vertellen. Ik heb héél veel gepraat en gehuild. En wat mij opviel, was dat er naar me werd geluisterd. Ze nam de tijd voor me en ik had het gevoel dat ze mij echt begreep. Miek hielp mij door alle lagen heen, waardoor ik ging beseffen wat zich in mijn lichaam afspeelde. Ik heb mijn boosheid, mijn verdriet en mijn pijn los kunnen laten. En ik heb een stuk van mezelf weer teruggevonden. Hierdoor heb ik heel veel rust gekregen.

Miek, ik ben blij dat ik jou heb ontmoet. En dat ik door jou sterker in het leven sta. Dat ik niet meer achterom hoef te kijken en dat ik nu de leuke dingen weer zie. Het heeft mijn leven verrijkt. Dankjewel Miek, je bent een topmeid!
Jacqueline, 53 jaar
* Mediumschap, Coaching voor Zoekers en Reïncarnatietherapie *

Prachtige ervaring

Je bent als persoon een gevoelsmens. Je weet haarfijn aan te voelen hoe het met iemand gaat en wat er speelt. Als coach weet je dit ook op een professionele, integere en liefdevolle wijze over te brengen. Door je warme en open persoonlijkheid en prettige manier van coachen, voel ik me bij jou heel vertrouwd, verbonden, welkom en op mijn gemak. Ik durf mezelf bij jou echt te laten zien en de sessie volledig aan te gaan. Juist je veelzijdigheid in je coaching vind ik heel mooi, omdat je meerdere technieken kunt toepassen. In mijn sessie over mijn dochter kon je naast kindercoaching heel goed gebruikmaken van je mediumschap. Dat gaf een extra dimensie aan de sessie door de aanvullende informatie die je binnenkreeg. Je laat je gevoel je koers bepalen en weet daardoor snel en doeltreffend tot de kern van het probleem te komen. Zo ging ik vol antwoorden terug naar huis en met een prachtige ervaring rijker. Bedankt!
Angelique, moeder van Elynn ( 2 jaar ) en Arwen ( 4 jaar )
* Coaching voor Ouders *


Beemster tuinen

Mooi, heftig en bijzonder

Ik kwam stil te staan bij een spoorwegovergang. Terwijl ik hier stond, werd mijn aandacht getrokken door een auto waarop stond: ‘als je WENS in de PUT zit’. Had het meteen in mijn agenda geschreven. Thuis aangekomen, ben ik gelijk gaan Googlen, en kwam bij www.praktijkdewensput.nl. Zo kwam ik in aanraking met Miek Peper. Op haar site zag ik dat zij nog proefpersonen zocht voor readings. De eerste keer was direct mooi, heftig en bijzonder. Miek is een warme, lieve en mooie vrouw. Die goed aanvoelt wat haar cliënt op dat moment nodig heeft om verder te komen.

Inmiddels ben ik al een aantal keren teruggeweest naar Miek. Ik voelde mij geremd in alles. Samen hebben we uitgezocht waardoor dit kwam. Nu ik dit weet, kan ik eindelijk mijn pad weer volgen, i.p.v. stil te staan op een kruising en niet te weten welke richting ik moet kiezen. De laatste sessie had betrekking op mijn loopbaan en is nog te vers om te kunnen zeggen wat het me heeft gebracht. Maar ik zit wel weer vol met enthousiasme!
Dankjewel Miek!
Charlotte, 33 jaar
* Mediumschap en Coaching voor Zoekers *

Meer begrip

Ik heb bij Miek een sessie gedaan, omdat ik wilde weten waarom mijn contact met mijn puberende dochter vaak verstoord was. Na een prettig en ontspannen intake gesprek hebben we het probleem boven water gekregen. Door deze wetenschap begrijp ik haar nu beter en is de verhouding ook een stuk beter geworden. Wonderlijk dat Miek via mij contact kon maken met mijn dochter en ik zo inzicht in haar kreeg. En dat op die manier een relatie- of communicatieprobleem tussen ouder en kind opgelost kan worden.
Jan-Jacob, vader van Ilse ( 11 jaar ) en Babette ( 13 jaar )
* Coaching voor Ouders *


Gooilust

Innerlijke rust

Miek heb ik leren kennen als een lieve, spontane, maar vooral begripvolle vrouw met een warm hart en een luisterend oor. Dit maakte voor mij dat ik wel eens een moeder-kind sessie wilde uitproberen, om zo eventueel een weg te vinden in mijn zorgen of ze een plekje te geven. Ik neem niet snel iemand in vertrouwen en de drempel om hulp te zoeken voor mezelf is voor mij erg hoog. Want eigenlijk heb ik toch helemaal geen hulp nodig! Ik kan alles goed wegstoppen en dat werkt prima ;-) De onrust diep van binnen nam de laatste jaren echter stilletjes aan toe. Stilzitten om tot rust te komen kon ik al lang niet meer en ik zocht steeds naar nieuwe manieren om mijn gedachten af te leiden. Mediteren was al helemaal een ramp, daar werd ik alleen maar nóg onrustiger van. Nee, het beste kon ik maar lekker bezig zijn... Toch bleef het knagende gevoel dat er iets moest gebeuren. Eindelijk had ik mijzelf ervan overtuigd eens een sessie bij Miek uit te proberen. Ook al was ik van mening dat je alleen zélf aan je eigen problemen/blokkades kunt werken en iemand anders dat niet even vóór je kan doen.

Het was een warme ontvangst en Miek stelde mij meteen op mijn gemak. Ze legde geduldig uit wat ze van plan was te gaan doen. Ik vroeg mij af of ik haar sessie, waarbij zij zou werken met mijn onderbewuste, niet bewust zou kunnen beïnvloeden... Miek zei dat we het gewoon eens zouden gaan proberen. Ik stond er versteld van dat de sessie een hele andere wending nam dan dat ik had verwacht. Deze moeder-kind sessie werd een moeder-innerlijk-kind sessie! Er kwamen gebeurtenissen naar boven waarvan ik niet had gedacht dat die een aandeel zouden hebben in blokkades in mijn huidige rusteloze leven. Tijdens de sessie kwam er van alles los en ik voelde letterlijk de werking in mijn lichaam. Er werd tijdens de sessie met mijn onderbewustzijn gewerkt. Ik kreeg een rust te voelen die ik al heel lang niet meer had gevoeld en dit voelt zó goed! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om de sessie bij Miek aan te gaan, het is de lange rit meer dan waard geweest. Het mooie van de sessie was, dat Miek meerdere technieken combineerde, wat nog weer eens versterkt werd door haar mediumschap.

Lieve Miek, ik ben je zo dankbaar voor deze innerlijke rust, waarnaar ik onbewust zo lang heb gezocht, maar zelf niet kon vinden...
Alice, moeder van Karla ( 16 jaar ) en Wilma ( 18 jaar )
* Coaching voor Ouders *

© www.mijn-eigen-website.nl (design)