Rainbow Bridge
mandarijn
Connecting to Source & Spirit.
Making the impossible possible.

Reading

Your loved ones in the spirit world

Mediumschap gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel. Alleen het lichaam sterft, de ziel echter leeft voort. Een medium kun je zien als een tolk tussen de spirituele en de aardse wereld. Een medium kan bijvoorbeeld helderhorend zijn, heldervoelend of helderziend. Via deze weg kan jouw overleden dierbare informatie doorgeven, waarna het medium de informatie vertaalt naar jou.

Voor jouw overleden dierbare is dit een kans om nu alsnog datgene te zeggen wat hij of zij toen niet heeft kunnen of durven doen. Voor jou als nabestaande kan dit enorm troostend en helend zijn. Een manier om vrede te vinden in je verdriet.


oliemeulen

The need of your soul

Als medium ‘praat’ ik niet alleen met overledenen. Wat ik ook doe, is jouw EIGEN energie ‘lezen’. Puur door op jou af te stemmen en contact te maken met jouw energie. Contact van ziel tot ziel. Met als doel datgene op te pikken wat NU jouw aandacht nodig heeft. Zo benoem ik alles dat ik voel, zie, hoor en soms zelfs ruik of proef!

Dit benoemen én bewust maken kan je helderheid geven in dat wat nu in je leven speelt. Het helpt je bij het maken van keuzes en bij het bepalen van jouw volgende stap. Een reading kan gaan over je gezondheid, je werk of je relatie. Of over je kinderen of je ontwikkeling. En soms over iets dat je totaal niet verwacht, maar dat kennelijk voor jou nu belangrijk is!

Tarieven
Contact

© www.mijn-eigen-website.nl (design)