Truth Seekers
mandarijn
If you choose to let go of your FEAR,
you're FREE to follow your longing!

Coaching for Seekers

Crossroads

Beemster tuinen

Zoekers zijn er in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar liefde, naar succes, naar innerlijke rust, naar werk dat bij
je past of naar jouw missie in dit leven. Dat gevoel van zoeken en leegte geeft vaak veel onrust: in je lijf, in je hart, in je hoofd.
Wat je eigenlijk zoekt in je leven van nu, is een stukje van jezelf dat je toen bent kwijtgeraakt. Soms ervaar je dit letterlijk: alsof er iets in jou ontbreekt. Soms voelt het meer als de weg kwijt zijn, als niet weten welke kant je op moet. Vanuit je gemis voel je van alles door elkaar heen: twijfel, verdriet, onzekerheid en een intens verlangen naar vervulling.

Your own path

Het kan zijn dat je iets doet, waar je eigenlijk niet achter staat. Dat niet bij je past of dat je helemaal niet wilt. Waardoor je alleen nog maar weerstand voelt en denkt ‘Zo BEN ik niet!’. Soms voelt het ook als vastlopen, als niet meer voor- of achteruit kunnen. Alsof je stilstaat in de tijd. In het eerste geval is het belangrijk eerst uit je weerstand te komen. Om vervolgens te onderzoeken: wie ben ik dan WEL? In het tweede geval is het belangrijk weer in beweging te komen. Vanuit een nieuw plan,
een plan in lijn met het pad van je ziel. Kortom: je EIGEN weg te bewandelen. De weg vanuit je hart!

Honouring your truth

Wat ik doe, is jou liefdevol begeleiden op deze spannende, innerlijke weg. Eerst zoeken we de bron van jouw gemis. Daar laat je oude pijn en angsten los. Je verbindt je weer met je oorspronkelijke kracht. Je authentieke Zelf. Zo kun je goed voelen wat er wérkelijk toe doet. En het leven creëren dat ECHT bij jou past!

New beginning

Tijdens de Spiertest maken we contact met jouw onderbewustzijn. Zo zien we welke emoties en overtuigingen jou onbewust nog blokkeren. Het is een fijne manier om op te ruimen: je zoekt datgene wat dwars zit en vervangt het door iets dat je wél graag wilt. Verrassend én verhelderend is de Walk to Freedom. Hierbij loop je letterlijk door het Enneagram. Steeds opnieuw stel je jezelf de vraag: wat houdt mij NU nog tegen mijn doel te bereiken? Tot niets je meer belemmert. Je weg is helemaal vrij!

Als jouw aandacht getrokken wordt door Mediumschap, kun je kiezen voor een reading. Tijdens een reading lees ik jouw zielsenergie of maak ik contact voor je met een overleden dierbare. Vaak bevestigt een reading wat je zelf in je hart al weet! Wil je écht de diepte in, dan is Reïncarnatietherapie een geweldige manier. Je gaat terug in de tijd naar de bron van je blokkade. Op diep niveau herbeleef je dat wat nog onaf is. Zo laat je oude energie los en begin je weer met een schone lei!

Tarieven
Contact

© www.mijn-eigen-website.nl (design)